YARDIMLARINA SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KOŞTU

Büyükşehir Belediyesi Çözüm Merkezi’ne ulaşan Almanya’nın Düsseldorf kentinde yaşayan Ahmet Şahin, tekerlekli sandalyede hayatını sürdüren zihinsel ve bedensel engelli oğlu Erkan Şahin’i Samsun’a geldiklerinde havalimanından evlerine naklinin yapılması için yardım talebinde bulundu. Çözüm Merkezi bu talebi Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na iletti. Ekipler aile ile temasa geçerek Samsun’a gelişleriyle ilgili gün ve saat bilgisi aldı.

Bu sabaha karşı 01.50 sıralarında Almanya’nın Düsseldorf şehrinden Samsun Çarşamba Havalimanı’na gelen Ahmet Şahin, eşi Rülale ve engelli oğlu Erkan Şahin’i Büyükşehir Belediyesi ekipleri karşıladı. Asansörlü engelli nakil aracıyla Şahin ailesini havalimanından alan ekipler, Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’ndeki evine ulaştırdı.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Ahmet Şahin, “Oğlum için araç talebinde bulunmuştuk. Bizi kırmayarak isteğimizi geri çevirmeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emel ÇETİN 4 yıl önce

Çok güzel hareket eline sağlık emeği geçenlere

Avatar
Ayhan 4 yıl önce

Darısı tüm chp li belediyelere...

Avatar
FEVZİ SAMSUNLU 4 yıl önce

BENDE ENGELLİYİM PARASIZLIKDAN MEZARLARIMA GİTEMİYORUM BANA NİYE EL ATMIYORLAR AK PARTİ ÜYESİYİM ALMANYADAN GELEN ENGELLİ YÜKSEK PARA ALIYOR ALMAN HÜKÜMETİ ONLARIN HERŞEYİNİ KARŞILIYOR

banner78

banner79