Engelliler, kıt kanaat geçiniyor

BEZ VE ERZAĞA HARCANAN MİKTAR 200 BİN TL”… KKTC Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Suay, 60 TL olan hasta bezinin 100 TL’ye çıktığını belirterek, derneğin sürecin başladığı 11 Mart’tan bu güne yardım amaçlı bez ve erzaklara harcadığı miktarın 200 bin TL olduğunu vurguladı. Suay, engelli bireyler için bu süreçte etkin politikalar geliştirilmesi gerektiğini ifade ederek ilgili bakanlığın bu konuda adım atmasını istedi.

Ülkemizde yaşanan olumsuz süreçten etkilenen engelli bireyler, ekonomik anlamda büyük mağduriyet yaşıyor. Normal zamanda zaten ekonomik zorluklar yaşayan ve özellikle derneklerin hasta bezi ve erzak yardımları ile geçimlerini sağlayan engelli bireylerin, hasta bezlerindeki fiyat artışı nedeniyle ekonomik sıkıntıları daha da büyüdü.

KKTC Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Suay, 60 TL olan hasta bezinin 100 TL’ye çıktığını belirterek, derneğin sürecin başladığı 11 Mart’tan bu güne yardım amaçlı bez ve erzaklara harcadığı miktarın 200 bin TL olduğunun altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79