3 aracı kundakladığı iddia edilen zihinsel engelli kişi yakalandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde, park halindeki 45 SB 3590 plakalı minibüsün yandığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polise bildirdi.

3 ARAÇ KUNDAKLANDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanındaki 35 AC 5942 plakalı otomobile de sıçrayan yangını kontrol altına aldı. Yangında her 2 araçta kullanılamaz hale geldi.

Yangının kundaklama olabileceği ihtimali üzerinde duran ekipler olayı araştırırken, bu kez yakın bir mesafedeki Şemikler Mahallesi 6285 Sokakta da yine park halindeki bir otomobilin yandığı ihbarını aldı.

İzmir'de 3 aracı kundakladığı iddia edilen zihinsel engelli kişi yakalandı VİDEO

İzmirde 3 aracı kundakladığı iddia edilen zihinsel engelli kişi yakalandı

ZİHİNSEL ENGELLİ ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Hızla olay yerine geçen ekipler, otomobile yangın tüpleriyle müdahale ederken, sokakta kaçmaya çalışan zihinsel engelli kişiyi de yakaladı.

Otomobil de kullanılamaz hale gelirken, ismi henüz belirlenemeyen zihinsel engelli kişinin araçları yakıp kaçtığı öne sürüldü.

İzmir de 3 aracı kundakladığı iddia edilen zihinsel engelli kişi yakalandı #1

İzmir de 3 aracı kundakladığı iddia edilen zihinsel engelli kişi yakalandı #2

İzmir de 3 aracı kundakladığı iddia edilen zihinsel engelli kişi yakalandı #3

Anahtar Kelimeler:
Kundakçı Engelli
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79