Ailenin engelli olmayan tek çocuğu coronadan öldü

Mehmet Ali Dın 14 yaşında corona virüsü nedeniyle hayatını kaybetti. Baba Veli Dın, engelli 3 kızı olduğunu, engelli olmayan tek çocuğunun ise corona yüzünden öldüğünü söyleyerek gözyaşı döktü.

Baş ağrısı semptomuyla hastaneye götürülen Mehmet Ali Dının corona virüsü test sonucu pozitif çıktı. Bunun üzerine ilaçlarını da alarak eve giden Mehmet Ali, babasının engelli kızları Zeynep (19), Fadime (16) ile Merve’yi (12) riskten korumak için ona ayırdığı odada karantinaya girdi.

İzolasyon sürecinin 5’inci gününde fenalaşan Mehmet Ali, dün götürüldüğü hastanede kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Dün toprağa verilen Mehmet Ali’nin, küçük yaşlarda elektrik çarpması nedeniyle kalp hastası olduğu ortaya çıktı.

BABA BENİ KURTAR, ÖLÜYORUM’

Mehmet Ali’nin küçük yaşlarda elektrik çarpması sonucu kalp ritminin bozulduğunu ve tedavi gördüğünü kaydeden baba Veli Dın, “Çarşamba günü bir anda fenalaşınca yeniden hastaneye gittik. Oğlum, ‘Baba beni kurtar, ölüyorum’ dedi. Evraklarını düzenlemek için dışarı çıktım. Döndüğümde kalp masajı yapıyorlardı. Kurtarılamadı. Sağlıklı olan tek çocuğum Mehmet Ali idi. Annesine o bakıyordu. Kardeşlerine de o bakacaktı. Hayali çiftçilik yapmaktı. Benim ya da eşimin başına bir şey gelirse engelli kızlarıma kim bakacak. Mahvoldum, bittim. O benim canım, ciğerimdi diye konuştu.

‘SELVİ BOYLUM, YARDIMCIM GİTTİ’

Acılı anne Gülsüm Dın ise evlat acısının zor olduğunu ve vatandaşların kurallara uymasını istediğini belirterek, “Engelli 3 kızıma Mehmet Ali bakıyordu. Karantinadayken yemeklerini veriyordum. Selvi boylum, yardımcım gitti. Artık bakanım yok, yalnız kaldım. Ben yandım, Allah kimseyi yakmasın. Ben bu evlat acısını unutamam ifadelerini kullandı. Mehmet Ali’nin babaannesi Zeynep Dın (82) ise “Yandım, tüttüm. Arkasından gideceğim” diyerek gözyaşı döktü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79