Anadolu Üniversitesi 2020 Engelsiz Üniversite Ödülleri'nde 61 Nişan Alarak Birinci Oldu

020 Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında engelli bireylerin eğitime tam, etkin ve eşit katılımını sağlamak için başarılı çalışmalar yapan üniversitelere Engelsiz Program Nişanı verildi.

Üniversitelerin engelli öğrencilere sunduğu eğitimin kalitesinin ve imkanların değerlendirildiği organizasyonda, kampüsler ve fakülteler için başvurular alındı. Mekân, eğitim ve sosyokültürel faaliyetlere erişilebilirlik gibi kategorilerin değerlendirilmesinin ardından 4 üniversiteden toplam 66 program Engelsiz Program Nişanı almaya layık görüldü.

Görme engelli, işitme engelli, otizm spektrum bozukluğu, zihin engelli ve bedensel engelli gibi farklı engel gruplarını kapsayan kategorilerde Açıköğretim Sistemi’ne bağlı 60 program üzerinden nişan almaya hak kazanan üniversite, ayrıca örgün olarak eğitim yürütülen grafik bölümü de işitme engelli kategorisinde aynı ödülü aldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79