Arkadaşları, doğum günü hediyesi olarak, engelli bir çocuğa tekerlekli sandalye hediye ettiler

FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'ya dostları tarafından çok anlamlı bir doğum günü sürprizi yapıldı. 

FİB Ajans Organizasyon Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ve Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş, 11 yaşındaki bir engelli çocuğa tekerlekli sandalye hediye ederek hem engelli kardeşimizi sevindirdiler hemde doğum gününde hediye kabul etmeyen dostları Çapacı'ya çok anlamlı bir sürpriz yaptılar. FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'nın doğum günü münasebetiyle, FİB Ajans Organizasyon Genel Koordinatörü İbrahim Uysal sürpriz hediye olarak Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde ikamet etmekte olan 11 yaşındaki bir engelli çocuğa tekerlekli sandalye ve hediyeler alıp sevindirmek için bu düşüncesini Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş ile paylaştı.

‘GÜZEL YÜREĞİNİ MUTLU ETMEK İSTEDİK’

Dernek Başkanı Karadaş'ta bu çok anlamlı sürprizi memnuniyetle karşıladı ve biraraya gelerek engelli çocuğu Hacıbektaş'taki evinde ziyaret edip, tekerlekli sandalyesini ve hediyelerini takdim ederek mutluluğuna şahitlik ettiler.

Öyle bir sürpriz yaptılar ki: Herkes duygulandı...

İsmini dahi bilmedikleri bir minik yavrumuzun hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan Karadaş ve Uysal, FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Çapacı'yı canlı telefon bağlantısıyla görüntülü arayarak doğum günü mesajını yayınladı. "İnsanların hayatlarına küçücük dokunuşlar yapabilmek, Düşüncelerin söz de kalmadan eyleme dökülebilmesi, tarifi olmayan bir mutluluk. Hayatta bazen küçük hatta minnak dokunuşlar büyük mutlulukların şifresi olabiliyor."  Bugün çok anlamlı bir projeye imza atan Karadaş ve Uysal, "Nerede gizli kalmış bir köşede unutulmuş mutluluk varsa bunu oradan çıkarmak ve başkalarının mutluluğuna vesile olmak hayatın ve insan olabilmenin en güzel tarafı. Bu tür sürprizlerin çoğalması amacıyla herkese örnek teşkil etmesini canı gönülden temenni ediyoruz." mesajı verdiler. Her insanın böyle gerçek dostları olacak... Hayatının en anlamlı doğum günü hediyesini aldığını ve ilk kez bu kadar güzel bir doğum günü kutladığını söyleyen Çapacı, değerli dostları "FİB Ajans Organizasyon Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ve Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Karadaş'a teşekkür etti." İşte Hacıbektaş'ta bir çocuğun kalbine dokunan o yürekli eller..

.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79