'Ben Göz Kulak Olurum' dediği Zihinsel Engelli Kıza Tecavüzden Yargılanıyor

 Annenin olayı öğrenerek şikayetçi olması üzerine tutuklanan otobüs muavini M.E.Ö. hakkında  "Nitelikli cinsel saldırı", "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 39 yıla kadar istemiyle iddianame düzenlendi.

Annesine 'Ben Göz Kulak Olurum' Demiş: Zihinsel Engelli Kıza Tecavüzden Yargılanan Muavinin 39 Yıla Kadar Hapsi İsteniyor

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre, orta derecede zeka geriliği bulunan mağdur kız, annesi ile birlikte Adıyaman Kahta'ya gitmek üzere 11 Ağustos 2020'de otobüse bindi. 

Daha sonra otobüs Eminönü'nden Harem'e gitmek üzere feribota geçti, araçta annesiyle oturan kız ise dışarı çıkmak istedi. Annesi buna izin vermedi. Bu sırada otobüste muavin olan şüpheli M.E.Ö. (34) kıza göz kulak olabileceğini söylemesi üzerine anne bunu kabul etti.

Asansörde zorla kıyafetlerini çıkarıp saldırdı

Asansörde zorla kıyafetlerini çıkarıp saldırdı

Kızı otobüsten çıkaran şüpheli, vapurun asansöründe zorla kıyafetlerini çıkardıktan sonra cinsel saldırıda bulundu. Kız korkarak bağırdı, sonrasında da annesinin yanına döndü. Otobüs seyir halindeyken bir süre sonra annesine lavabo ihtiyacı olduğunu söyledi. Kızıyla birlikte lavaboya giden anne kızının istismara uğradığını anladı. Ne olduğunu sorduğunda ise kızı olanları anlattı. 

Müşteki annenin şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında ifade veren şüpheli M.E.Ö. suçlamaları kabul etmedi.

 

Adli Tıp Kurumu, cinsel istismarı tespit etti

Adli Tıp Kurumu, cinsel istismarı tespit etti

Adli Tıp Kurumu tarafından mağdur kız hakkında rapor düzenlenen raporda cinsel istismar izleri tespit edildi.

39 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak

39 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak

13 Ağustos 2020'de Kahta'da tutuklanan şüpheli M.E.Ö. hakkında "Nitelikli cinsel saldırı", "Cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 24 yıldan 39 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. 

Şüpheli M.E.Ö, önümüzdeki günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79