Beykoz engelli atölyelerinde hayata gülümsüyorlar!

Hobi Bahçeleri’nde pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13:00-15:00 saatleri arasında açık alanda yapılan atölyelerde, çocuklar yaşıtlarıyla birlikte seramik şekillendiriyor, başarmanın ve üretmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Engelli Atölyeleri’ne ilçede engellilere yönelik faaliyet gösteren derneklere kayıtlı fiziksel ya da zihinsel engelli çocuk ve gençler katılıyor. Açıldığı günden bu yana pek çok engelli çocuğun sosyal hayata katılımını destekleyen atölyeler, engel türü ne olursa olsun katılımcıların üretkenlik potansiyelini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.   

Fiziksel gelişime sunduğu katkıların yanı sıra engelli bireylerin sosyal açıdan da iletişim becerisi kazanmasına yardımcı olan atölyelerde yeni beceriler kazanan çocuk ve gençler hayata güvenle sarılıyor.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79