Bursa'da görme engelli komşusunu bıçaklayan sanık: "Ben deliyim" dedi

Komşusu Hüsamettin K'yi bıçakladığı iddiasıyla "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 15 yıla kadar hapsi istenen sanık, önceki savunmalarını tekrarlayarak, olay anını hatırlamadığını ileri sürdü.

Daha önce Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden akli dengesinin yerinde olmadığına dair rapor alındığını anlatan Emirhan M, "Koğuşta bana hep deli diyorlar, dalga geçiyorlar. Ben deliyim, başka yere de gönderseniz oradan da aynı sonuç çıkacak." savunmasını yaptı.

Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına ve İstanbul Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesinden istenen akli dengesinin yerinde olup olmadığı yönündeki raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Yıldırım ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde, 3 Ocak 2019'da Hüsamettin K, ekmek almak için evden çıktığı sırada, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Emirhan M'nin bıçaklı saldırısına uğramıştı. Başından yaralanan Hüsamettin K. hastanede tedavi altına alınmış, gözaltına alınan Emirhan M. ise tutuklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79