Bursa'da görme engelli komşusunu bıçaklayan sanık için rapor bekleniyor

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, sanık Emirhan M'nin (26) ifadesi, tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla alındı. Olayda yaralanan Hüsamettin K. ve eşi ile taraf avukatları ise duruşma salonunda hazır bulundu.

Hüsamettin K, sanıktan şikayetinin devam ettiğini belirterek, en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, tutukluluk halinin devamına karar verilen sanığın akıl sağlığına ilişkin raporlarda çelişki bulunduğundan, Adli Tıp Kurumundaki bir üst kuruldan gelecek raporun beklenmesine hükmetti.

Yıldırım ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde 3 Ocak 2019'da ekmek almak için evinden çıkan Hüsamettin K, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Emirhan M'nin bıçaklı saldırısına uğramıştı. Başından yaralanan Hüsamettin K. hastanede tedaviye alınmış, Emirhan M. ise tutuklanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79