Bursa'da sokak sokak gezip engelli oğlunu arıyor

Osmangazi ilçesinde yaşayan Birsen Yalçın, (58) sahur vakti evden kaçan zihinsel engelli oğlunu bulmak için sokak sokak gezip arıyor. Bir hafta önce ailesiyle birlikte sahur yemeğini yedikten sonra odasına giden ve ailesi uyuduktan sonra evden çıkarak kaçan zihinsel engelli Cevat Yalçın'ı annesi Bursa'nın her yerini gezerek arıyor. Gezdiği yerlere oğlunun fotoğrafını asan yaşlı kadın oğlunu bulana kadar aramaya devam edecek.

Zihinsel engelli oğlunun bir hafta önce evden kaçtığını ifade eden Birsen Yalçın, "Bir hafta önce sahur yaptıktan sonra odasına yapmaya gitti bizde yattık sabah kalktığımda odasında yoktu. Bir haftadır oğlumu sokak sokak gezip arıyorum. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Polis ekiplerine haber verdik. Bende elimde oğlumun fotoğrafıyla gezip gören bilen olur diye dolaşıp fotoğrafını her yere yapıştırıyorum. Oğlumu görenlerin 0536 745 29 58 numaralı telefonu aramalarını rica ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mürşide 4 yıl önce

Keşke fotoğrafını düzgün verseydiniz bizde bakardik

banner78

banner79