Bursa Down Kardeşliği Derneğinden Engelli Ailelerine Online Hak Savunuculuğu Eğitimi

Bursa Down Kardeşliği başkanı sayın Özlem ÇELİK; Sosyal Hizmet Uzmani, Sağlık Hizmetleri Sendikası Engelliler Komisyonu başkanı sayın Ayşe SARI ile "Ailelerin Hak Savunuculuğu ve Başvuru Prosedürleri Eğitimi"  başlığı altında engelli ailelerini doğru adımlara yönlerdimeye yönelik Dernek instagram hesabından online bir eğitim vermek istediklerini, onlara sıkça gelen; "Evde bakım aylığım kesildi ne yapabilirim", "Müdür okulda çocuğumun ders saatlerini azalttı ne yapacağız", "Bana yapılan bir davranışı neden yaptılar, yasal mı değil mi, nasıl öğrenebilirim, nasıl şikayet ederim? "sorularına cevap verebilmeye ve sorunların cözümünde onlara yol göstermeyi  hedefleyen covid 19 pandemisi süresince riskli grupta olan ve  fiziki olarak ulaşamadıkları engelli ailerere ulaşmak istedikleri belirterek, konuya ilgi duyan engelli ailelerini kayıt şartı aranmaksızın yapacakları bu online eğitime davet etti.

Sosyal Hizmet Uzmani, Sağllık Hizmetleri Sendikası Engelliler Komisyonu başkanı sayın Ayşe SARI ile "Ailelerin Hak Savunuculuğu ve Başvuru Prosedürleri Eğitimi" 25 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat: 21.00'de Dernegin resmi instagram hesabı olan @bursa_down_kardesligi adresinden canlı yayında gerçekleşecek...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79