Bursa'nın Kestel ilçesinde kaybolan bedensel ve zihinsel engelli gençten haber var

Olay, Kestel ilçesi Orhaniye Mahallesi’nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bedensel ve zihinsel engelli olduğu öğrenilen Aykut Erçalış (28) öğlen saat 12.00 sıralarında “Bahçeye gidiyorum” diyerek evden çıktı.

Evin etrafındaki bahçelere ve mahallede yaptıkları aramalarda Erçalış’ı bulamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, AFAD ve ANDA arama kurtarma ekibi sevk edildi.

6 SAAT SONRA BULUNDU

Mahalle içerisinde araştırma yapan ekipler, Erçalış’ın gidebileceği güzergahı belirleyerek arama bölgesini genişletti. Erçalış, 6 saat sonra akşam 18.00 sıralarında evinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda bulundu.

Ormanlık alandan jandarma aracıyla mahalleye getirilen Erçalış, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Erçalış’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79