BUTTİM girişlere engelli rampaları koydu

BUTTİM Yönetimi, ticaret merkezlerine yaptığı nokta atışı hizmetlerle misafirlerinin ve firma sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Son olarak BUTTİM'in farklı noktalarındaki girişlere yapılan engelli rampaları ile özel misafirler de ticaret merkezine zorluk çekmeden girip çıkabiliyor. Ayrıca ticaret merkezinin ana giriş ve çıkış noktalarındaki güvenlik merkezlerinde bulundurulan tekerlekli sandalyeler sayesinde görevlilerin yardımları ile engelliler, hastalar ve yaşlılar BUTTİM'de işlerini kolaylıkla yürütebiliyor.

BUTTİM'E DEĞER KATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ...

Konu hakkında açıklamalarda bulunan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, Bursa'nın merkezi konumundaki ticaret merkezlerinde ticari faaliyetlerini sürdüren firma sahipleri ve misafirlerinin ihtiyaçlarını karşılayan çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Bir yandan BUTTİM'in rutin bakım hizmetlerini aralıksız yürütürken diğer taraftan da ihtiyaç ve eksiklerin belirlenip giderilmesi için çalıştıklarını ifade eden Sadık Şentürk, "Son olarak farklı giriş noktalarımıza engelli rampaları yerleştirerek özel misafirlerimizin de ticaret merkezimize rahatça girip çıkabilmelerini sağladık. Ayrıca güvenlik noktalarımızdaki tekerlekli sandalyelerimiz sayesinde özel misafirlerimiz, yaşlılarımız ya da bir yürümekte zorluk çeken misafirlerimiz görevlilerimizin destekleri ile BUTTİM'e rahatça girip çıkabiliyor ve işlerini halledebiliyorlar. BUTTİM, Bursamız için önemli bir değer. Bu değerin ve ortaya koyduğu potansiyelin farkında olarak çalışıyor ve ticaret merkezimizi hep arzuladığımız gibi Bursa'da ve ülkemizde ticaretin ana üslerinden biri haline getirecek adımları atmaya devam ediyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79