Cam Kemik Hastaları farkındalık için toplandı

Buluşmada bağları kuran Ege kültür platformu derneği genel sekreteri ve kadın meclisi yk sı  Nezahat Yılmaz yine bir engelli grubunun farkındalığının artmasına katkı sağladı. Açılış konuşmasını Tınaztepe Galen Hastanesi Başhekimi genel cerrah Prof. Dr.  Gökhan Akbulut  Op. Dr. Fatih Sürenkök ile birlikte her zaman cam kemik hastalarının yanında olacağını söyledi. İzmir kent konseyi Başkanı Sayın Nazik Işık, İzmir kent konseyi engelliler meclisi Başkanı Abdülsamet Baskak ve Kadın meclisi Başkanı birlikten güç doğar diyerek, bundan sonra birlikte olduğumuz mesajını verdiler.

Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Hüner de  Op. Dr. Fatih Sürenkök için önce bilim insanı daha sonra abi, amca, baba şevkatiyle yanlarında olduğunu ve cam kemik hastalığı çocuklarının ne kadar zeki olduğunu belirti.

Son olarak Cam Kemik hastalığı dernek Başkanı Yasemin Güreşci Cam Kemik hastalığı ile ilgili yaşadıkları maddi manevi sorunlarından bahsedip destek beklediklerini ifade etti. Son olarak Cam Kemik hastalıkları dernek Başkanı Yasemin Güreşci   İzmir kent konseyi kadın meclisi yk sına ve ev sahibi Tınaztepe Galen Hastanesi ne ve Başhekimi Prof Dr Gökhan Akbulut 'a, 68 liler kuşağı Başkanı araştırmacı gazeteci Okan Yüksel, Ege Ajans ve aTürk proğram ve yapımcısı Bünya Kütük, İzmir barosu Avukatlarından Alpaslan Bakırcı, İzmir Emeklilikte yaşa takılanlar derneği Başkanı Doğan Türker, yaşam koçu ve yazar Elif Çırak, Şair Buket Işıkdoğan Köse, yaşam koçu ve yazar Nazlı Baç, VE Plates ve tiyatro eğitmeni-köşe yazarı - aTürk proğram ve sunucusu-Şair Gamze Cantürk Gürel e teşekkür etti. İzmir kent konseyi kadın meclisi olarak katılan konuklarımıza teşekkür belgesi vererek tekrar görüşmek dilekleriyle etkinlik son buldu.

Kaynak: Çam Kemik Hastaları için buluşma!

Anahtar Kelimeler:
Cam Kemik HastasıCam Kemik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79