Cani koca engelli karısını bayıltana kadar dövdü...

Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Gameşan köyünde kaydedilen görüntüler kadına şiddetin boyutlarını gözler önüne serdi. Görme engelli eşini sopayla bayıltana kadar döven cani kocanın tavırları herkesi çıldırttı. Öte yandan annelerini o halde gören çocuklar da babalarına nefret kustu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

VAHİM OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Sosyal medyada hızla yayılan video sonrası kan donduran olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BİNGÖL'DE ŞİDDETE UĞRAYAN ENGELLİ ANNE VE ÇOCUKLARI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Bingöl'de şiddete uğrayan engelli anne ve çocuklarının uygun sosyal hizmet modellerinden yararlanmaları için çalışma başlattıklarını bildirdi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bingöl'de engelli bir kadının şiddete maruz kaldığı görüntülerin herkesi derinden yaraladığını belirten Selçuk, "Engelli annemiz ve çocuklarının kendilerine uygun sosyal hizmet modellerinden yararlanmaları için çalışma başlattık. Bakanlık olarak dava sürecini de yakından takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bahadır bobur 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin

banner78

banner79