Çorum'da zihinsel engelli kişi yolda bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Çorum'un Osmancık ilçesinde, zihinsel engelli kişi, yolda bulduğu ve içinde 2 bin lira olan cüzdanı, Belediye Zabıta Müdürlüğü aracılığıyla sahibine ulaştırdı.

Zihinsel engeli nedeniyle ilçe halkınca tanınan 44 yaşındaki İsmail Ergaz, Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi'nde yürürken, kaldırımda fark ettiği cüzdanı alıp Zabıta Müdürlüğüne götürdü. Zabıta görevlilerinin yaptığı incelemede, cüzdanda 2 bin lira nakit ile banka kartlarının bulunduğu tespit edildi. Anonsun ardından belediyeye başvuran Zeynep Bektaş, kendisine ait olduğunu ispatladığı cüzdanı, zabıta görevlilerinden teslim aldı. Bektaş, kaybettiği parasının bulunmasına çok sevindiğini belirterek, cüzdanı bulup zabıtaya teslim eden Ergaz'a teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79