Devletten engelli maaşı almak için çocuğunu tedaviye ettirmiyor

Pes dedirten olaylar sadece Türkiye’de olamaya devam ediyor. Edremit’te onlarca sokak hayvanını işkence ederek öldüren raporlu Ahmet Kuzlak artık yeter dedirtti. Hakkında bir sürü kanıtla şikayet olan katil Ahmet Kuzlak’ı devletten engelli maaşı almak içim tedaviye yaptırmayan baba Kadir Kuzlak utanmadan Türk polisine tehditler savurdu.

Hayvana işkencelerle meşhur Edremit’te bu sefer bu kadarı olmaz denilen olay oldu. Onlarca hayvanı işkence ederek öldüren, zihinsel engelli sosyopat oğlunu sokağa salan adam birde insanlara tehditler savurdu!

Edremit’te onlarca hayvanı işkenceyle öldüren Ahmet Kuzlak’ı devletten bu halkın parasını almak için tedaviye yatırmayan Kadir Kuzlak denilen şahıs birde nöbet tutan insanlari ve Türk Polisini tehdit etti.

Yurt dışında olsa barinamayan aile birde üzerine insanları rahatça tehdit etti. Kadir Kuzlak’ıň bu öfkeyle sokaktaki hayvanlar icin daha büyük bir tehlike olduğu düşünülerek yetkilelerden artık bir şeyler yapması isteniyor.

NASİL BU KADAR RAHATLAR?

Onlarca cana işkence eden çocuğun nasıl sokaklarda dolaştığı nerak edilirken birde üzerine babasının insanlari tehdit etmesi pes dedirtti! Sosyal medya da insanlar bu nasıl bir devlet, bu nasıl hukuk, adalet diyerek isyan etti!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79