Doktorlar SMA Hastası Eliz Lina İçin Konser Verdi

Malatya’da ailesi kuaför olan 10 aylık Eliz Lina adlı bebeğe SMA TIP -1 Kas Hastalığı teşhisi kondu. Malatya Valiliğinin izni ile Eliz Lina’nin tedavisi için resmi yardım kampanyası başlatıldı. Kampanyaya Malatya’da faaliyet gösteren Özel Gözde Hastanesi tarafından ise sosyal sorumluluk projesi kapsamında hastanede görevli doktorların sahne aldığı bir konser organizasyonu yapıldı.  Doktorların konserine İnönü Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri de sazları ile destek verdi.
Konser biletlerinin tamamının satıldığı yardım konserinde ilk defa sahne alan doktorlar, söyledikleri Türkülerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar. 
Konseri Eliz Lina bebek ailesiyle birlikte kısa bir süre salonda kalarak izledi.
Anne Gizem Polat, “Eliz Lina SMA TIP -1 ölümcül Kas Hastası. İlacımız yurtdışında. Yurtdışındaki ilacımızı almak için valilik onaylı kampanya başlattık. 3.5 bronşit oldu, 6.5 aylıkken SMA TIP -1 teşhisimiz konuldu. 3.5 aydır biz SMA ile mücadele ediyoruz. Kas kayıplarımız çok fazla. Biz biran önce kampanyamızı bitirip, Eliz Lina’yı ilacına kavuşturmak istiyoruz. Eliz Lina’nın ellerinden tuttukları için, umut oldukları için doktorlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz inanıyoruz, Eliz Lina ilacına kavuşacak” derken, baba Oktay Polat ise, “Sağ olsun. Doktorlarımız  bizim için sesimizi duyurdular. Eliz Lina için sahneye çıktılar, ona destek verdiler. Kendilerine müteşekkiriz, çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kaydetti. >>İHA


 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79