Engelli annesinin kartıyla otobüse binmeye çalıştı

Otobüsü polis karakoluna çeken Yaramış, “Serbest binişlerle alakalı her gün çok sayıda suistimalle karşılaşıyoruz. Belediyenin buna kalıcı bir çözüm sağlaması lazım” dedi.

’da özel halk otobüsü (ÖHO) şoförü Adnan Yaramış, annesinin engelli kartıyla otobüse binen yolcuyu fark ederek kartına el koydu. Kartı geri alamayan şahıs, şoför Yaramış’a saldırdı. Yaramış, şahsı karakola teslim ederken, olay otobüsün güvenlik kamerasına da yansıdı. Adnan Yaramış, 203-154 İncirli-Sokullu hattında 15 Ağustos Cumartesi günü öğle saatlerinde meydana gelen olayı şöyle anlattı:

“Yolcuyu Ulus’tan aldım, kartını okuttu, şüphelendim. Kimlik görebilir miyim dedim, kimliğini çıkarıp gösterdi. Kendi kimliğiyle kullandığı kart birbirini tutmuyordu, annesinin engelli kartını kullandığını fark ettim. Buna el koymak zorundayım dedim, o da ‘Kartımı ver ineceğim’ dedi. Veremeyeceğimi söylediğimde üstüme yürümeye kalktı, kolumu tuttu oturduğum kısma vurmaya çalıştı. Diğer yolcular da araya girdi.

Annesinin kartıyla otobüse binmeye çalıştı


POLİSE GÖTÜRÜP TESLİM ETTİM

Opera’daki polis karakoluna otobüsü çektim. Polis geldi, aldı götürdü, ben de gittim. Komisere durumu anlattım, komiser de ‘Sen yolcuları mağdur etme devam et, biz hakkında gerekli işlemi yaparız’ dedi. Kartı vermedim, tutanak tuttuk, belediyeye teslim edeceğiz. Onun bir cezası var, uygulanacak. Serbest binişlerle alakalı her gün çok sayıda suistimalle karşılaşıyoruz. Belediyenin buna kalıcı bir çözüm sağlaması lazım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79