Engelli bebeğini Terketti, Yine Engelli Çocuğu Oldu

Show TV'de  dargınları barştırmayı ve pişman olanlara bir fırsat daha tanımayı amaçlayan programda duygu  dolu bir bölüm yaşandı. Bir anne Programın sunucusu Ayşegül Günay'a yıllar önce doğurduğu engelli Cansu adlı kızını terkettiğini bundan da pişmanlık duyduğunu anlattı.

Engelli çocuğunu bebekken babasına terkedip kaçan anne daha sonra bir başkasıyla evlilik yapmış ve bu evlilikten de yine engelli bir çocuk sahibi olmuş. Bu kez tam tersi olmuş ve kocası da engelli çocuğunu bırakarak Sakine'yi terketmiş.

Ayşegül Günay'a başvuran kadın bunun ilahi adalet olduğuna inandığını, pişman olduğunu ve terkettiği kızı Cansu'yu görmek istediğini söyledi.

Eski kocaya ulaşan program yapımcıları ondan şok bir haber alırlar. Engelli Cansu bir süre önce hayataını kaybetmişti.

Anne böylece bebekken terkettiği Cansu ile buluşamadı.

Cansu'nun iyileşmesi için gece gündüz uğraştığını ancak küçük çocuğunun kollarında öldüğünü söyleyen Sakine'nin eski kocası çok çarpıcı bir teklifte bulundu.

Cansu'dan kalan ilaçları engelli oğluna kullanabilmesi için Sakine'ye vermeyi teklif etti. Program pişmanlıkla kıvranan annenin gözyaşlarıyla son buldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79