Engelli çocukların verdiği bayram mesajları duygulandırdı

Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle alim, eğitimci, siyasetçi, mülki ve kurum amirleri, STK temsilcileri ve halkın değişik kesimleri tarafından mesajlar yayınlanırken, Malatya Akşemseddin İşitme Engelliler Okulu'ndaki farklı engellere sahip öğrencilerinin duygu dolu mesajları dikkat çekti.


Okulun tavsiyesi üzerine evlerinde aileleri tarafından çekilen videolarda bazı öğrenciler sesli olarak mesajlarını iletirken bazı öğrenciler ise işaret dili ile mesajlarını iletti.

Bayram mesajlarını paylaşan öğrenciler, daha sonra aileleriyle bayramlaşıp evde bayramın tadını çıkarmaya çalıştı.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Okul Müdürü Mesut Gönç, "Özel öğrencilerimizle bir taraftan sosyal anlamda topluma katkı sağlamak ve umut olmak bir taraftan da öğrencilerimize farklı duygular yaşatmak adına her fırsatı değerlendirme ve öğrencilerimiz adına kazanca çevirme amacındayız. Öğrencilerimizin duygularını bu şekilde paylaşmış olduk. Bu vesileyle sağlık ve huzur dolu nice bayramlar yaşayabilmek duasıyla herkesin bayramını kutluyorum." ifadelerini kullandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79