Engelli kadın, destek alarak modaevini açtı
banner70

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Engelli Hibe Desteği programı, Aydınlı engelli Saniye Hişil’in de hayallerinin gerçeğe dönüşmesini sağladı. Nazilli ilçesinde oturan Hişil, çocukluk hayalini İŞKUR ile gerçekleştirdi. Engelli hibe desteğine başvuran Hişil, aldığı hibe desteğiyle modaevi açtı.

HAYALLER ENGELSİZDİR


Daha önce bazı sektörlerde ve tekstil fabrikalarında çalıştığını belirten Hişil, “Kendi işimi kurmayı istedim. Küçüklükten beridir bu işe yatkınlığım vardı. Kendime ait bir modaevimin olmasını istiyordum. İŞKUR engelli hibe desteği projesinden faydalanıp kendi işimi kurdum. Modaevinde kişiye özel kıyafetler yapıyoruz. Abiye çocuk giyim her türlü dikim işini yapıyoruz” dedi.
“Hayaller engelsizdir” diyerek engelli vatandaşları devlet desteklerinden faydalanmaya davet eden Hişil, oğluyla birlikte işlettiği modaevini aile şirketine dönüştürmek istediğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79