Engelli kadın girişimciden anlamlı yatırım

İŞKUR'un engelli ve eski hükümlülere kendi işlerini kurmak üzere verdiği hibe projesi kabul edilen engelli Semra Kantek ile Aydın Çalışma ve İş Kurumu arasında sözleşme imzalandı. Engelli kadın girişimci Semra Kantek, 64 bin 950 liralık hibe desteği ile Çine'de Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açacak. Kantek, engelli bireylere yönelik yatırımı kısa sürede hayata geçirmek istediğini dile getirdi.

İŞKUR’A BEKLİYORUZ


İŞKUR İl Müdürü Rahmi Terzi ise, “Engelli girişimcimiz Semra Kantek’in projesine destek sağlıyoruz. Proje için imzayı attık. Hayırlı olsun. Kadın girişimcimiz, Çine’de önemli bir hizmet kazandıracak. Hibe desteği alarak kendi işinin patronu olmak isteyen engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızı 18 Aralık tarihine kadar İl Müdürlüğümüze ve Hizmet Merkezlerimize bekliyoruz” diye konuştu.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79