Engelli Kadının Telefonu Patladı Eli Parçalandı

İstanbul Halkalı’da yaşayan 50 yaşındaki engelli ve 2 çocuk annesi Gülseren Şenkayar geçtiğimiz günlerde telefonuyla ilgilendiği bir anda telefonun ısınmasıyla şoke oldu.

ELİ PARÇALANDI

İnce bir ses çıkaran telefon bir süre sonra şiddetli bir şekilde patladı. Telefonun patlamasıyla elinde ağır yanıklar meydana gelen Şenkayar, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan kadının elinde yanıklar oluştuğuna dair rapor verildi. Arnavutköy Devlet Hastanesinde tedavi edilen kadın aynı gün taburcu edilerek evine gönderildi.

“TELEFON FİRMASI HAKKINDA ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM”

Şikayetçi olacaklarını belirten mağdur kadına SABAH’ ulaştı. Ağır engeli raporu olduğunu belirten Gülseren Şenkayar, “Başıma gelen bu olayla büyük bir korkuya kapıldım. Telefon ve teknoloji günümüzün vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Kullandığım telefon ise dünyanın önde gelen markalarından birisine aittir. Konuyla ilgili savcılığa başvurup hukuki mücadelemi sürdüreceğim. Elimde patlayarak bana fiziki ve psikolojik zarar veren telefonun üretildiği firmayı da şikayet edeceğim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79