Engelli kızının ellerini bağlayıp öyle götürdü!

Akıllara durgunluk veren  haberi 'dan geldi! , boşandığı eşinin, engelli kızını elleri bağlı şekilde rehabilitasyon merkezine götürdüğünü ellerindeki morluklardan fark ettiğini açıkladı. Hukuki mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini söyleyen talihsiz adam, kızını annesinin yanından alıp kendisi bakmaya başladı. Rüştü Yükselyilçin, eski eşinin 3 yıl önce çocuklarını da alarak amcasının oğluna kaçtığını iddia etti. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

DHA

Giriş Tarihi: 26.11.2020  09:56Son Güncelleme: 26.11.2020  10:16ABONE OL 

Son dakika haberi: Engelli kızının ellerini bağlayıp öyle götürdü! Hatay'daki o anne büyük tepki çekti...

Son dakika haberinin detayları 'yok artık' dedirtti! 22 yaşındaki Hatice Yükselyilçin'in babası Rüştü Bey, engelli kızına eski eşinin şiddet uyguladığını ifade etti. Rehabilitasyon merkezine giderken kızının ellerini bağladığını iddia eden baba, kızının ilaç kullanmasına gerek olmadığını fakat eşinin sürekli ona ilaç verdiğini vurguladı. Kızının çektiği acıların hesabını soracağını belirten Yükselyilçin, eski eşinden şikayetçi oldu.

SON DAKİKA HABERİ: ENGELLİ KIZINI İPLE BAĞLAYIP REHABİLİTASYON MERKEZİNE GÖTÜRDÜ!

Hatay'da Rüştü Yükselyilçin (53), engelli kızı Hatice Yükselyilçin'i (22) elleri bağlı şekilde rehabilitasyon merkezine götürdüğünü iddia ettiği eski eşi N.G.'den (47) şikayetçi oldu. ükselyilçin (53), "Hukuki mücadelemi sonun kadar sürdürüp kızımın çektiği acıların hesabını soracağım" dedi.

Dörtyol ilçesinde 25 yıl boyunca mobilya boyacılığı yapan Rüştü Yükselyilçin 1995 yılında halasının kızı N.G. ile evlendi. Çiftin bu evlilikten bir oğlu ile kızı dünyaya geldi. Çift, doğuştan bedensel ve zihinsel engelli doğan kızları Hatice'nin bakımı için yıllarca mücadele verdi. İddiaya göre, N.G., 2017 yılının ekim ayında aralarında hiçbir problem olmamasına rağmen eşi Rüştü Yükselyilçin'i, işte olduğu sırada iki çocuğunu ve evdeki eşyaları da alarak terk etti. Rüştü Yükselyilçin, birkaç gün sonra ise eşi N.G.'nin amcasının oğlu K.G'ye kaçtığını öğrendi. Bu olaydan sonra boşanan çift, çocukların velayetini ortaklaşa aldı. Kızı Hatice Yükselyılçin'i eğitimi için annesinin yanında bırakan Rüştü Yükselyilçin, ayrı yaşamaya başladı.

KIZININ ELİNDEKİ MORLUKLARDAN FARK ETTİ

Oğlunun düğünü sırasında kızının elindeki morlukları fark eden Yükselyilçin, nedenini sorduğunda eski eşi N.G.'den tepki gördü. Bunun üzerine araştırma yapan Rüştü Yükselyilçin, N.G.'nin gün içinde hareketli olmasından dolayı kızının elini bağlayıp, bu şekilde rehabilitasyon merkezine gönderdiğini öğrendi. Kızı Hatice'nin rehabilitasyon merkezine elleri bağlı bir şekilde girdiği anların güvenlik kamerası görüntülerine ulaşan Yükselyilçin, eski eşinden şikayetçi oldu. Kızını da yanına alan Rüştü Yükselyilçin, memleketi Adana'ya döndü.

'KIZIMIN İLACA İHTİYACI YOK'

Eski eşinin, amcasının oğlu ile aşk yaşadığını öğrendiğinde çok üzüldüğünü ama engelli kızı için kendisini toparlayıp hayata devam ettiğini belirten Rüştü Yükselyilçin, kızının annesinden zarar görmesinin kendisi için kabul edilemez olduğunu söyledi. Zihinsel ve bedensel engelli kızının ilaç kullanması için ortada bir neden olmadığını, buna rağmen sakinleştirici haplarla kızının metabolizmasının zayıfladığını dile getiren Yükselyilçin, "Kızım benimle Adana'ya geldikten sonra psikolojik olarak toparlandı. İlaç içmiyor.

Sağlığı, yemesi, içmesi yerli yerinde. Buna komşular da şahit. Kızım onların yanında elleri bağlanarak, doğru düzgün beslenmeyerek istismara uğradı. Onun kimseye bir zararı yoktur. Sırf uğraşmamak için ilaç verip sakinleştirmenin ya da elini bağlamanın izahı olamaz. Hukuki mücadelemi sonun kadar sürdürüp kızımın çektiği acıların hesabını soracağım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79