Engelli sağlık personelini darbeden kişi gözaltına alındı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk polikliniğinde sekreterlik yapan engelli Resul Bağış (27), kendisiyle tartışan hasta yakını E.T'nin saldırısına uğradı.

Darp sonucu bayılan Bağış, hastanenin acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli E.T. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, saldırı kınandı.

Açıklamada, şunlara yer verildi:

"KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk polikliniğinde görev yapan arkadaşımıza bugün bir hasta yakını tarafından gerçekleştiren fiziki saldırı hepimizi derinden üzmüştür. Acil serviste tedavisi yapılan personelimizin sağlık durumu iyi olup gözlem altında tutulmaktadır. Her zaman olduğu gibi salgın sürecinde de büyük özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarımıza yapılan her türlü şiddetin karşısındayız. Konuyla ilgili beyaz kod verilmiş gerekli adli süreç başlatılmıştır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79