Engelliler Komisyonundan Cumhurbaşkanına "sosyal konut projesinde engellilere öncelik"çağrısı!

Sağlık-Sen İzmir 2 Nolu Şubesi Engelliler Komisyonu Başkanı Bayram Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Bakanlar Kurulu sonrasında bizzat açıklamış olduğu Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi sonrası Engelli bireyler olarak hayal kırıklığı yaşadık. Açıklanan projede; Şehit yakınlarına, Gazilere, Emeklilere ve ilk defa evlenen gençlere özel kontenjan ayrılacağı açıklanmış olup Engelli vatandaşlar özel kontenjana dahil edilmemiştir.

bayram-korkmaz.jpg

Hem kendi engeli hem de günlük hayatın getirdiği ağır sosyal ve ekonomik koşullarla mücadele ederek kendisini ve ailesini ayakta tutmaya çalışan Engelli vatandaşların sosyal hayata entegrasyonunu sağlamak adına, açıklanan sosyal konut projesinde Engelli vatandaşlara da hak ettiği özel kontenjan verilmelidir. Her konuda Engelli vatandaşların destekçisi olan Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda da gerekli hassasiyeti göstererek gereğini yapacağını umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79