Engellilerden, Park 54 ücretine itiraz

Park 54ün Engelli vatandaşlardan park ücreti alması Engelli vatandaşların tepkisini çekti.

Bu ne çelişki

Sosyal medyada tepkisini gösteren Engelli Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce'ye seslendi.

40 ve üzeri engelli vatandaşa hem Aile ve Sosyal Politikalar İl ve İlçe Müdürlüklerince Engelli Kimlik kartı vereceksin hem Konut vergisinden muaf tutacaksın hem Toplu taşıma ücretsiz yolcu kartı vereceksin hem de bu engelli vatandaştan Part 54 üzerinden park ücreti alacaksın.

Büyükşehir'in engelli vatandaşlardan alınacak park ücretine ihtiyacımı var Bu nasıl çelişkidir ifadeleri yer aldı.

Engelli Vatandaştan park ücreti alınacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ve BELPAŞ'ın bünyesine geçen Park 54 yeni başlattığı uygulama ile artık Sakarya'da 90 Engelli oranı altı olan tüm Engelli vatandaşların aracına ücret uygulamaya başladı.

BELPAŞ'a bağlı Park 54 personelleri mobil cihazlar ile park fişini direk araç başında 85 engelli vatandaşın camına yapıştıracak.

Sosyal medyada gündeme gelen konu Engelli vatandaşların tepkisini çekti. Engellilere yönelik çelişkili ve yanlış bir uygulama olduğu vurgusu yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79