Engellilere tekerlekli sandalye ile kıyafet dağıtıldı

Söğütlüdere Göl Restaurantta düzenlenen programda, Vali Yardımcı Fehmi Sinan Niyazi, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Genel Başkanı Kemal Demirel'in katılımlarıyla engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye, akülü araba ve çocuklara kıyafet dağıtımı yapıldı. Vali Yardımcısı Niyazi, Belediye Başkanı Ramazan, Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Genel Başkanı Demirel ile protokol üyeleri tarafından 51 engelliye manüel tekerlekli sandalye, 5 engelliye akülü araba ile engellilere bin adet kıyafet dağıtıldı.

Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği tarafından temin edilen tekerlekli sandalye, akülü araba ile kıyafetler Kilis Belediyesi Gıda Bankası tarafından belirlenen engellilere dağıtıldı. - KİLİS

Engellilere tekerlekli sandalye ile kıyafet dağıtıldı
Engellilere tekerlekli sandalye ile kıyafet dağıtıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79