Engellilere ücretsiz spor salonu

Ateşleri ölçülen engelli vatandaşlar, elllerini dezenfekte ettikten sonra spor salonuna alınıyor. 

Salon sahibi ve antrenör Yasin Şahin, engelli vatandaşlar spor yaparken tek tek her biriyle ilgilenerek, hareketleri nasıl yapmaları gerektiğini gösteriyor.

"Engellilerimize sahip çıkmamız gerekiyor” 

Şahin, "Engelliler benim vazgeçilmezim. Burada onlarla bire bir ilgilenmek, vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor. Bütün engelli kardeşlerime, burada zaten her türlü hizmeti yani A’dan Z’ye her şeyini karşılıyorum. Ayrıca Şehit Aileleri ve Gazilere de ücretsiz yaptık. Bizim de vatana olan borcumuzu bu şekilde, ödeyemeyiz ama bu şekilde karşılamak istiyoruz...Sporu sevdirdik. Engellilerimize sahip çıkmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Engelliler memnun

Spor salonuna gelen engelli vatandaşlardan Ahmet Yıldız, "Her gün bedavaya Yasin ağabeyin yanına spor yapmaya geliyoruz. Yasin ağabeyi seviyoruz, kendisi adam gibi adam. Burada spor yapıyoruz, rahatlıyoruz. Çok zevkli geçiyor" diye konuştu.

Engelli vatandaş Selami Aydınlı’nın yeğeni Burak Şahin ise “Kendisi buraya geliyor spor yapıyor ücretsiz. Hem gündüz aktivitesini geçirmiş oluyor. Zaman geçiriyor yani kötü alışkanlıklardan uzak durmuş oluyor, kendisi de gayet mutlu sporu falan seviyor, sosyalleşiyor. Biz gayet memnunuz bu uygulamadan. “dedi.

Ücretsiz hizmetten işitme engelli milli voleybolcu Mehmet Kuzucu da faydalanıyor.

Kuzucu, “Buradaki faaliyetlerimi ücretsiz olarak yapıyorum. Her konuda desteğimi sağlıyor. Elinden gelen bütün her şeyi sağladığı için şahsım adına Yasin Şahin’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79