ENGELLİLERE ULAŞIM KOLAYLIĞI

Engelli vatandaşlar için hayata geçirdiği çalışmalar ile Türkiye’de örnek gösterilen Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan engelli vatandaşlara ulaşım konusunda da destek oluyor. Uygulama kapsamında Engelli Hizmetleri Birimi bünyesinde çalışan özel donanımlı araçlar ile engelli vatandaşlara başta hastane ve kamu kuruluşları olmak üzere her noktaya ücretsiz ulaşım desteği sunuluyor.
Normalleşme dönemiyle birlikte hizmetin tekrar başladığını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri “Engelli vatandaşlarımızın hastane ve kamu kuruluşlarındaki işleri ile kendi işlerine rahatlıkla gidebilmeleri amacıyla ücretsiz ulaşım imkanı sunuyoruz. Avantaj Taksimizden bir gün önce randevu alan vatandaşlarımızı evlerinden alıp gidecekleri yere kadar götürüyor ve tekrar evlerine ulaşmalarını sağlıyoruz. Normalleşme döneminin başladığı 1 Haziran itibariyle bu hizmetimizi tekrar aktif hale getirdik. Maske ve sosyal mesafe kuralına uyarak talep eden hemşerilerimize ulaşım konusunda destek oluyoruz” diyerek hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların 0535 106 62 39 üzerinden kendilerine ulaşabileceklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79