Evsiz engelli kıza yemek verme bahanesiyle tecavüz etti!

Akıl almaz olay İstanbul ilinin Beyoğlu semtinde meydana geldi. Burada 4 yıldır sokaklarda yaşamını sürdürmeye çalışan ve yüzde 85 oranında zihinsel engeli olan bir genç kız, güvenlik olarak bir mekanda görev yapan kişi tarafından tecavüze uğradı. Sapığın engelli kızı yemek verme bahanesiyle çağırdığı anlaşıldı. Kızın çığlıkları duyulunca sapık yakayı ele vererek tutuklandı. Sapığın hakkında 22,5 yıla kadar hapsi istenerek dava açıldığı öğrenildi.

22 yaşındaki genç salıncak demirinde asılı halde bulundu!

Yemek verme bahanesiyle tecavüz etti

26 yaşındaki engelli genç kız B.B., bir eğlence mekanında güvenlik olarak çalışan A.N. tarafından çağırıldı. A.N. burada kıza yemek vereceğini, ancak bunun için ofise çıkmaları gerektiğini söyledi. B.B. bu teklifi kabul etti. Eğlence mekanına ait ofise birlikte çıktılar. Ardından A.N., ofisin kapısını kilitledi. Engelli kıza burada tecavüz etmeye başlayan A.N., kızın çığlıklarından korkarak kaçmaya başladı.

Polisler sapığı yakalayarak emniyete götürdü

İmdat çığlıkları atan kızın sesini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Sapık, aynalı cam vasıtasıyla tespit edildi. Ancak sapık A.N., buradaki suçlamaları kabul etmeyerek kızla para karşılığında birlikte olduğunu iddia etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı konuya ilişkin soruşturma başlatırken adli makamlara sevk edilen tecavüzcü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tecavüzcü hakkında 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' ve 'Nitelikli Cinsel Saldırı' suçlarından ötürü 22,5 yıla kadar hapis istemini içeren iddianame düzenlendiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79