Fransa’daki Afyonlu gurbetçi kadınlar engelli çocuklara umut oldular

Fransa’nın Strazburg Obernai bölgesinde yaşayan Sultan Çiğli’nin liderliğinde Satı Özbel, Aynur Güzle, Hatice Demir, Hatice Yücel, Kıymet Elma, Hanım Güzle, Meral Ecel, Nimet Akçay, İrfaniye Apal ve Gülizar Bektaş isimli kadınlar kendi aralarında panayır düzenleyerek 6 bin 300 euro topladılar.

Toplanan para 30 bin euro’ya ulaştı

Kadınlar bu parayı İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’a engelli vatandaşlar için akülü araç alınarak dağıtılması amacıyla teslim etti. İGM Başkanı Burhanettin Çoban da toplanan 6 bin 300 euro’yu teslim aldığını, başka söz veren bağışçıların da olduğunu söyledi.

Çoban, toplanan paralar 30 bin euro’ya ulaştığında bir tır 80-85 adet aralığında akülü aracın Hollanda’dan getirilerek ihtiyacı olan engelli bireylere dağıtılacağını söyleyerek, Sultan Çiğli önderliğinde Obernai şehrinde yaşayan Emirdağ’lı kadınlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79