Gemlikspor’dan engelli çocuklara 120 adet forma

İşkur aracılığıyla yapılan çalışmaya, destek veren firmaların yöneticilerinin yanı sıra, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz da katıldı. 
GEMLİKSPOR PASTASI DA KESİLDİ 
AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın da katıldığı programda, özel çocuklarla bir araya gelindi. Dernek Başkanı Ahmet Avcı’nın da eşlik ettiği çalışmada, özel çocuklarla pasta kesilirken, aynı zamanda Gemlikspor forması da armağan edildi. 
IŞIK VE AVCI’DAN TEŞEKKÜR 
Dernek Başkanı Ahmet Avcı, Gemlikspor, Gemlik Kulüpler Birliği, Gemlik İşkur Müdürlüğü ve destekçi firmalara teşekkür ederken, Milletvekili Işık’ın da katılmasından memnun kaldıklarını ifade etti. AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ise, ‘’Gemlik Kulüpler Birliğinin, Gemlikspor ile beraber yaptıkları program için katılım sağladık. Çocuklarımıza formalarımızı hediye ettik. Çocuklarımız çok mutlu oldular. Okulumuzu da gezme imkanı bulduk, okul yönetimine de çok teşekkür ediyoruz. İnşallah sportif faaliyetlerimizi ve sosyal sorumluluk projelerimizi, kulüpler birliği çatısı altında yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79