Gezelim bahanesiyle çağırdı, sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı

Manisa'nın Demirci ilçesinde yaşayan doğuştan bedensel engelli Said Arslan ile kendisi gibi bedensel engelli Arzu Karataş, 4 yıllık birlikteliğini taçlandırdı.

27 yaşındaki Said Arslan, yıllar önce tanıştığı 27 yaşındaki Arzu Karataş'a evlilik teklif etmek için arkadaşlarından yardım istedi.

EVLİLİK TEKLİF ETTİ

Arzu Karataş'ı gezme bahanesiyle Akdere Mahallesi'ne çağıran Arslan, Karataş'ı elinde çiçekler, balon ve yüzükle karşıladı.

'EVET' DEDİ

Said Arslan, "Benimle evlenir misin" yazılı pankart önünde evlenme teklifinde bulundu. Teklifi kabul eden Karataş, duyduğu mutluluğu dile getirdi.

"FARKLILIKLARIMIZ BİZİM ZENGİNLİĞİMİZ"

Sevginin ve aşkın engel tanımayacağını herkese göstermek istediklerini belirten Arslan, "Farklılıklarımız bizim zenginliğimiz. Bu yüzden bir ömür Arzu ile birlikte yaşlanmaya karar verdik." dedi.

Manisa'da bedensel engelli çiftin evliliği engel tanımadı #1

Manisa'da bedensel engelli çiftin evliliği engel tanımadı #2

Manisa'da bedensel engelli çiftin evliliği engel tanımadı #3

Manisa'da bedensel engelli çiftin evliliği engel tanımadı #4

Manisa'da bedensel engelli çiftin evliliği engel tanımadı #5

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Buket 4 yıl önce

Allah mutluluklarini daim etsin

banner78

banner79