Görme engelli kadına yardım bahanesiyle taciz!

Paget-Jones, taciz skandallarıyla ilk kez karşılaşmadığını, "nasılsa göremez" diye insanların dalga geçtiğini anlattı.

The Sun'da yer alan habere göre Jones, başından geçen olayı şöyle anlattı: "Erkekler bana rehberlik etmeyi teklif ettiler ve aynı anda karşı kolundan tutup beni el yordamıyla tuttular." Saldırıyı bildirdiğini ancak ciddiye alınmadığını söyledi.

Paget- Jones, Londra'da tanınmış bir tren istasyonunda bir güvenlik görevlisine bir olay ihbar ettiğini ve elbisesisin bu kadar kısa olmaması gerektiği yanıtı aldığını aktardı.

Paget-Jones şunları da ekledi: "Engelli kadınlara değer verilmiyor. Sadece savunmasız olarak görülüyoruz, ama değiliz. Bizi savunmasız yapan toplumdur."

Paget-Jones şimdi engelli insanların nasıl hedef alındığı konusunda daha iyi bir eğitim ve sorunları bildirenlere daha iyi destek çağrısında bulunuyor.

Kadın farkındalığı artırmak ve engelli kişileri yardıma ihtiyaçları olduğunda öne çıkmaya teşvik etmek için sosyal medyada #JustAskDontGrab hashtag'ini başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79