Görme engelli vatandaştan örnek davranış
banner70

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlar devam ediyor. Trabzon'un Maçka ilçesinde eşi ile biriktirdiği parayı kampanyaya ve TSK'ya bağışlamak isteyen 83 yaşındaki görme engelli Cemal Altunbaş, komşuları sayesinde Vefa Sosyal Destek Grubu'na ulaştı. Biriktirdiği paraları bağışlamak istediğini dile getiren yaşlı adamın bu örnek davranışını dikkate alan ekipler, Altunbaş'ın evine gitti. Örnek davranışından dolayı Cemal Altunbaş ve eşine teşekkür eden ekipler, Türk Silahlı Kuvvetlerine 6 bin TL, 'BizBizeYeteriz' kampanyası için ise bağışlanan 4 bin TL'yi teslim aldı.
Maskesi ile birlikte önünde biriktirdiği paraları yetkililere teslim eden Cemal Altunbaş, “6 bin TL'yi Türk Silahlı Kuvvetlerine, 4 bin TL'yi de Cumhurbaşkanımızın 'BizBizeYeteriz' kampanyasına bağışlıyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79