Hüdai Kaplıcalarına gelen engelli vatandaşlar artık atlarla gezdirelecek

Afyonkarahisar'ın termal su kaynakları ile ünlü Sandıklı ilçesindeki belediyeye ait Hüdai Kaplıcalarına gelen engelli vatandaşlar artık atlarla gezme fırsatı bulacak.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün talimatları sonrası hayata geçirilen proje ile Hüdai Kaplıcaları, kent ormanı ve millet bahçesine gelen engelli vatandaşlar, belediyemiz tarafından alınan atlar ile gezdirilerek kendilerine farklı bir konsept sunulacak. Yeni yapılan at harasında 4 at bulunduğunu belirten Başkan Çöl, ilerleyen zamanlarda bu sayıyı çoğaltarak Sandıklı Belediyesi Atlı Spor Kulübü kurmak istediklerini belirterek, hizmet etme noktasında farklı bir alternatif belirlediklerinin dile getirdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaplıcalara gelen engelli bireyler atlarla gezecek
Kaplıcalara gelen engelli bireyler atlarla gezecek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79