İnegöllü İkizleri ölüm ayırdı, annesinin doğum gününde öldü

.

Bursa'da ikizleri ölüm ayırdı, annesinin doğum gününde öldü

İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Başçavuş Önder ve Çiğdem Kılıç çiftinin 9 yıl önce Aras ve Atlas ismini verdikleri ikiz oğulları dünyaya geldi. İkizlerden Atlas, yüzde 98 zihinsel ve bedensel engelli doğdu. Dün evde fenalaşan Atlas, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü.  



ANNESİNİN DOĞUM GÜNÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yoğun bakıma alınan Atlas, bugün tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Anne Çiğdem Kılıç'ın doğum gününde dünyaya gözlerini yuman Atlas, Eymir Mahallesi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Bursa'nın İnegöl ilçesi Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Başçavuş Önder ve Çiğdem Kılıç çiftinin ikiz oğullarından doğuştan engelli Atlas Kılıç (9) hayatını kaybetti. Anne Çiğdem Kılıç'ın doğum gününde yaşamını yitiren Atlas, Eymir Mahallesi'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığında toprağa verildi. Cenaze töreninde Aras, hayatını kaybeden ikizinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79