iş ilanı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Kamu ilanları sayfasında arka arkaya sayısız kamu personeli iş ilanına yer verildi. Yayımlanan güncel duyuruda en az ilkokul mezunu olan, mezuniyet şartı aranmayan vatandaşlara yönelik personel memur ve aynı zamanda işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlanı duyan ve iş arayan vatandaşlar ise işçi ve personel memur alımları konusunu araştırmaya başladı. Türkiye’nin farklı illerinde yer alan belediyeler, özel ve devlet üniversiteleri ve MSB bünyesinde talep edilen işçi ve personel alımları ilanlarına dair merak ettiğiniz tüm detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Engelli işçi ve kamu personeli alımı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Kamu iş ilanları sayfasında yayımlanan işçi ve kamu personeli alımları arsında engelli vatandaşlar için de istihdam sağlandığı görüldü. Farklı belediyeler, üniversiteler ve MSB kadrolarında yer almak üzere aranan şartları taşıyan tüm norma ve engelli vatandaşlar ilan detaylarına göre başvuruda bulunabilir. Başvuruda bulunmak için her kamu iş ilanları sayfasına erişim sağlayarak, güncel ilanlara tıklayabilirsiniz.         

İlanlara başvuru genel şartları

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın kamu ilanları sayfasında yer verilen personel alımı ilanlarında aranan genel başvuru şartlarına şu şekilde yer verildi;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Görevini sürekli olarak yapmasına engel olacak herhangi bir beden ya da akıl sağlığı sorununun olmaması
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, askerlik ile ilgisi olmamak ve askerlik çağına gelmemiş olmak. Aynı zamanda askerliğini ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak gibi şartlar aranıyor.
  • T.C Kanunu’nun 53. maddesinde vurgulanan tarihler geçmiş olsa bile;kasten işlenen suçlar, hapis cezası alanlar, devletin güvenliğini tehlikeye atan suçlar, Anayasaya aykırı ve düzeni bozan suçlar, sahtekarlık, rüşvet suçları, hırsızlık suçları,  iyi niyetli güveni kötüye kullanmak,  hileli iflas suçları, ihalelere fesat karıştırma, kaçakçılık, mal varlığı değerlerini aklama gibi suçların tümünü işlememiş olmak.

Kaynak: Aile bakanlığı duyuru yaptı..! 1451personel için Engelli, işçi, kamu personel alımı yapacak..! iş ilanları başvurusu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Maşallah timur 4 yıl önce

Nasıl yada nerden başvurulur ben beden engelliyim alırlar mı beni lütfen biri bilgi versin 05397430621

banner78

banner79