İŞKUR ENGELLİNİN YANINDA

Aralık ayında engelli vatandaşlarımızın kendi işlerini kurması için destek sağlayan İŞKUR bu projelerle engelli vatandaşların sosyal hayatta yer almasını sağlıyor.

İŞKUR bununla beraber engellilerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonları, işe ve işyerine uyum projeleri, destek teknolojileri ve korumalı işyerleri ile diğer projeler aracılığı ile istihdamlarına yardımcı olmayı amaçlanıyor.

Öte yandan Karabük İŞKUR İl Müdür Vekili Mustafa Çalış destek alarak işlerini kuran engelli vatandaşlarımızın sorunları ile de yakından ilgileniyor. İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış destek alan girişimcilerin sorunları ile yakından ilgileniyor.  Çalış geçtiğimiz günlerde İŞKUR’dan aldığı hibe ile kendi işini kuran engelli bir vatandaşımızı ziyaret etti.

İŞKUR Karabük İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından, yapılan ziyaret ile ilgili şu ifadelere yer verildi;

“Karabük’te yaşayan Engelli Vatandaşımız İŞKUR’dan aldığı engelli hibe desteği ile kendi işini kurdu. Büyükbaş Hayvancılık yapmaya başlayan genç, işsiz kaldığı ve iş aradığı günlerde karşısına çıkan destekle, 9 Büyükbaş hayvanla kendi işinin sahibi, hayallerinin kahramanı oldu.

Ayrıca yatırım yapan engelli vatandaşlarımız yatırım yapmayı düşünen  girşimcilere ilham kaynağı oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79