Kamuya Engelli 97 Kamu Personeli Alımı Yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB iştiraklerinden İstanbul Asfalt Fabrikaları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İSFALT’a 97  kamu personeli alımı ilanına başvuru süreci başladı. İki ilan yayımlandı. Birinci ilanda 60 kontenjan, ikinci ilanda ise 37 kontenjan olmak üzere 97  personeli sürekli  için başvurular alınıyor.

Kamuya 97 daimi  kadrolarına  için başvuru şartlarını, başvuru sürecini ve tüm detayları bu haberimizde hazırladık.

engelli-memur.jpg

Kamuya Engelli 97 Personel Alımı Başvuru Süreci

60 engelli personel alımı başvuruları e-posta adresine gerekli bilgiler gönderilerek yapılacak. Adaylar 31 Aralık 2020 tarihine kadar aşağıdaki "Başvuru Kılavuzu"ndaki elektronik posta adresine yapılması gerekmektedir.

37 engelli kamu personeli işçi alımı için başvuru süreci de açıklandı. İkinci ilandaki 37 kamu personeli işçi alımı için başvurular 31 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecektir.

60 Engelli Kamu Personeli Alımı Kontenjan Dağılımı

Bilgisayar Mühendis, Bilgisayar Teknikeri, Endüstri Mühendisi, Otobüs Şoförü, Bilgisayar Programcısı, Şoför, Harita Teknikeri, İşçi ve Kazı İşçisi alımları kapsamında 60 engelli kamu işçisi alımı için başvurular alınacak. 60 engelli kamu personeli alımı için branşlar bazında kontenjan açıklanmadı.

37 Engelli Kamu Personeli Alımı Kontenjan Dağılımı

Bilgisayar mühendisi engelli 1 kişi, endüstri mühendisi engelli 1 kişi, otobüs şoförü engelli 30 kişi, bilgisayar programcısı engelli 5 kişi olmak üzere 37 kişilik daha kontenjana başvuru yeni ilanı yayımlandı.

Engelli 97 Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları

T.C. Vatandaşı Olmak, Devlet hastanesinden yüzde 40 ve üzeri engelli olduğunu bildiren heyet raporu almış olmak gerekiyor. Ayrıca 60 engelli personel alımına malülen  olmamış olmak şartları aranmaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB İştiraki olan İstanbul Asfalt Fabrikaları San. Tic. A.Ş. adresi ve telefon bilgileri de şu şekildedir: Selimiye Mahallesi, Atölyeler Sokak 8/1 Üsküdar/İstanbul olarak belirtildi. Telefon numaralarından da mesai saatleri içerisinde bilgi alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil Canbolat Osmaniye dûzici ellek beldesi aydınlar Mh ev NO 3 3 yıl önce

Engeli 1oo 44 ilk okul e sınıf ehliyetim var karsonluk yapar

banner78

banner79