Kars Ülkü Ocakları engelli vatandaşlarımıza akülü araba hediye etti

Kars Ülkü Ocakları’nın talebi üzerine, Hollanda Türk Federasyonu’na bağlı Türk İslam ve Kültür Vakfı ile Umut Köprüsü Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kars’ta ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araba dağıtımı yapıldı.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Güngör yaptığı açıklamada; “Kars Ülkü Ocakları ve Hollanda Türk Federasyonu öncülüğünde Kars ilimizde bulunan 10 engelli vatandaşımıza bugün itibariyle engelli araçlarının teslimini gerçekleştirdik. Engelli olmak sadece engellilerin değil tüm toplumumuzun en büyük sorunudur. Böylesi büyük bir toplumsal sorunda engellilerin günlük hayatlarını daha kolay hale getirme görevi bizlere düşmektedir. Her bireyin bir gün engelli olabileceğini unutmamalıyız ve buna göre engelli vatandaşlarımız konusunda duyarlı ve hassas olmalıyız, bu vesile ile Kars Ülkü Ocakları olarak bugün toplamda 10 ailemizin bir nebzede olsa dertlerine derman olduk, emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi.

3c.jpg4d.jpg5-f.jpg

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79