Kaybolan zihinsel engelli genç kız kaçırılmış olabilir!

İstanbul Alibeyköy'de yaşayan ve yüzde 50 zihinsel engeli bulunan 20 yaşındaki Ece Sömen'den dün öğle saatlerinden beri haber alınamıyor.

Ece'nin son olarak mahalle esnafı tarafından şüpheli bir şahıs ile görüldüğü, bu şahsın daha önce Ece'yi taciz eden erkek olduğu ortaya çıkarken; aile ise arayışını sürdürüyor.

'TACİZ EDEN KİŞİ KAÇIRMIŞ OLABİLİR'

Kayıp başvurusunda bulunan aile üyelerinden ağabey Onurcan Sömen, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda, Ece'nin kaybolmadan önce birlikte görüldüğü kişinin kardeşini daha önce de taciz ettiğini belirtti.

Onurcan Sömen #EceSömenNerede@Onrsmn

Kardeşim Ece Sömen 19 Haziran Cuma günü öğlen saatlerinden beri kayıp. Kendisinin %50 zihinsel engeli var. Kaçırıldığından şüpheleniyoruz. Alibeyköy Mahallesi (İstanbul-Eyüp) en son görüldüğü yer. @istanbulbld @EmniyetGM @eyupbelediyesi

Resmi Twitter'da görüntüle

841

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

1.041 kişi bunun hakkında konuşuyor

Şüpheli erkeğin telefon mesajlarının, isminin ve telefon numarasının kendilerinde mevcut olduğunu belirten ağabey Onurcan Sömen, kardeşinin bir an önce bulunmasını istedi.

Öte yandan Twitter'da başlatılan 'Ece Sömen Nerede' etiketiyle yapılan paylaşımlarda çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ve kadın örgütleri, emniyeti göreve çağırdı.

NAR Kadın Dayanışması@narkadindayanis

istanbul’un eyüp ilçesine bağlı alibeyköy mahallesi’nde kaybolan ece’den, 24 saati aşkın süredir haber alınamıyor. ailesinin düşündüğü şüpheliler hakkında ifade işlemlerine başlamak ve kamera görüntülerinin deşifresi için alibeyköy emniyet neyi bekliyor?

Resmi Twitter'da görüntüle

111

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

63 kişi bunun hakkında konuşuyor

Kampüs Cadıları@KampusCadilari

İstanbul'da zihinsel engeli bulunan 20 yaşındaki Ece Sömen'den haber alınamıyor. Ece'nin kendisini daha önce taciz ettiği iddia edilen şüpheli şahıs ile görüldüğü ortaya çıktı.
Şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmalıdır.
Kızkardeşimizi bulmak zorundasınız!

Resmi Twitter'da görüntüle

103

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

42 kişi bunun hakkında konuşuyor

Gülistan Doku İçin Adalet Komisyonları@Doku_icinAdalet

20 yaşında %50 zihinsel yetersizliği olan Ece'den ailesi haber alamıyor!
Gülistan Doku 21 yaşında 167 gündür haber alınamıyor!
Biz kadınlar kaybedildiğimiz, katledildiğimiz bir yaşam istemiyoruz!
Bir kişi daha eksilmeyeceğiz!

Resmi Twitter'da görüntüleResmi Twitter'da görüntüle

1.425

Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik

467 kişi bunun hakkında konuşuyor

İsmail Aydın@ismaiilaydn

Karakola gidip elimizde şüpheli bir isim var, bununla ilgili işlem başlatın dememize rağmen durumla ilgilenmeyen polis, 'bize işimizi mi öğretiyorsunuz' diyerek neredeyse bizi darp ediyordu. Ece'ye bir şey olursa sebebi şüpheli ilgili işlem başlatmayan polistir! https://twitter.com/Onrsmn/status/1274114957848838144 …

Onurcan Sömen #EceSömenNerede@Onrsmn

15 saati geçti kardeşim hala kayıp!
Onlarca kamera olan İstanbul'da bir tane kayıt bile hala izlemediler.
Kayıp kaydı dışında yaptıkları bir şey yok
Elimizde şüpheli isim var İstanbul Adalet sarayında bir tane nöbetçi savcı bulamadık#EceSömenNerede @ailevecalisma @ZehraZumrutS

Resmi Twitter'da görüntüle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79