Körfez’de engelsiz parklar çoğalıyor

Vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda da projelerine yön veren Körfez Belediyesi, Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda; Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Fatih Mahallesi’nde Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda bulunan oyun grupları, özel gereksinimli çocukların kullanımına hazır hale getirildi. Daha öncede Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dr. Osman Durmuş, Mimar Sinan Mahallesi Modül Çelik, Güney Mahallesi Şehit Öner Aksoy Parkları da engelli bireylerin kullanabileceği şekilde dizayn edildi.

‘ENGELSİZ’ PARKLAR

Engelsiz Yaşam Parklarını çoğaltarak, günlük yaşamda çocuklarımızın dezavantajlarını bir kenara bırakarak arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlenip oyunlar oynayabilmelerini istediklerini belirten Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “Parkımızda, özel çocuklarımız çok rahat, çok güvenli bir şekilde vakit geçirme imkânına sahip olacaklar. Engelli vatandaşlarımızın huzurla, güvenle gelebilecekleri bir park ihtiyacını karşılamak istedik. Sekiz parkımızda oyun gruplarına ilaveler yaparak, dört parkımızı da engelsiz dizayn ederek ilçemizde on iki parkımızı engelsiz parklara dönüştürdük. Bu güzel projemizi zaman içerisinde tüm mahallelerimizde uygulamayı planlıyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu için tüm imkânlarımızı seferber ederiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79