Küçük çocuk biriktirdiği harçlığıyla engelli akranına umut oldu
banner70

Almanya'da ikamet eden Tunç ailesinin çocuğu 9 yaşındaki Ensar, sosyal medya üzerinde karşılaştığı doğuştan engelli Emir Can Akkuş'un tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak için biriktirdiği harçlığını yolladı.

Ağrı merkez Aşağı Küpkıran Mahallesinde ailesi ile ikamet eden Emir Can için alınan tekerlekli sandalye, Derneğin Başkan Yardımcısı Harun Kılıç tarafından teslim edildi.

Teslim ettikleri sandalyeden dolayı mutlu olduklarını ve küçük Emir Can'ın artık istediği yere gidebileceğini söyleyen Harun Kılıç, "Almanya'da kalan Ensar'ın harçlıkları ile aldığımız tekerlekli sandalyeyi 7 yaşındaki bedensel engelli Emir Can'a teslim ediyoruz. Bu hayra vesile olan Ensar kardeşimize teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Artık Emir Can da istediği yere gidebilecek. Hem biz ve hem Emir Can'ın ailesi çok mutlu" ifadelerini kullandı. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79