Kütahya'nın sevilen yüzü 'Mıstık'ın vefatı üzdü

Yenidoğan Mahallesi'nde ikamet eden 67 yaşındaki Mustafa Sarı, geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle kaldırıldığı Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Kütahya kent protokolü, ilde daha önce görev yapan mülki amirler başta olmak üzere çok sayıda kişi, sosyal medya hesaplarından "Mıstık"ın fotoğrafını paylaşarak, başsağlığı mesajları yayımladı.

Vali Ali Çelik paylaşımında, "Zaman zaman hepimizin karşılaştığı, yeri geldiğinde ekmeğini paylaştığı, sohbetine konuk ettiği şehrimizin sahiplerinden 'Mıstık' diye bilinen Mustafa Sarı'nın vefatını üzüntüyle öğrendim. Rabbim, mekanını cennet eylesin." ifadelerini kullandı.

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel de "Mıstık. Bu günahsız ve sevimli yüzü bir daha göremeyeceğiz. Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun." paylaşımında bulundu.

Sarı'nın cenazesi, merkeze bağlı Tepeköy'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79