Mersin'in İlk ve Tek Engelli Kooperatifi Umut Girişimciler Kooperatifi Üretime Başladı

Eğitim hizmetlerinin yanı sıra kooperatif atölyelerinde bireyi iş ortamına hazırlamak ve sosyal uyum becerilerini geliştirmek olan Umut Girişimciler Kooperatifinin üretim atölyelerinde çalışmalarına fırsat tanınacak.
Başarmanın ve ekonomik yönden kazanmanın hazzını yaşatmak, üretilen ürünler ile başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere özel sektörün ihtiyaçlarını karşılayarak ülkemizin katma değerini arttırma amacıyla kurulan Kooperatiften yapılan açıklamada "Mersin İlinde ilk ve tek engelli kooperatifi olan Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi üretime başladı. Üretimden çıkan ilk ürün olan bez çantalarımız Kooperatif Başkanımız Soner Demir tarafından; Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Oğuz Kaymaz’a, Mersin Ticaret İl Müdürü Mahmut Zeybek’e ve Mersin Ak Parti İl Başkanlığı adına İl Başkan Yardımcısı ve Mersin Ak Parti Sekreteri Kenan Peker’e takdim edildi. Bu tür ziyaretlerin bundan sonra arttırılarak devam edeceğini kaydeden Başkan Soner Demir “Böyle bir kooperatifi ilimize kazandırmış olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ve engelli bireylerimizin üretimde artık daha aktif rol alarak ülkemize artı değer katmaya devam edeceklerini” bildirdi. Başkan Demir “ Bundan sonrada üretimde kaliteden taviz vermeksizin ürün çeşitliliğin artırılarak daha geniş kitlelere ulaşılması için sloganlarının Üretimde Engel Yok, Çalışmaya Devam olduğunu” ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79