Muş'ta engelli 3 çocuğuna özveriyle bakan kadın, "yılın annesi" seçildi

Merkeze bağlı Hürriyet Mahallesindeki evine gelen Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürvekili Ayşe Kardaş ve uzman personeller, Fatma Polat'a beraberlerinde getirdikleri çiçeği takdim etti.

Yılın anneliğine layık görülen Fatma Polat'a fedakarlığından dolayı teşekkür eden Kardaş, Anneler Günü dolayısıyla aileyi ziyaret ettiklerini söyledi.

Annenin 4 çocuğundan üçünün engelli olduğunu belirten Kardaş, "Bu süreçte kurum olarak aileden desteklerimizi esirgemiyoruz. Annemizin Anneler Günü'nü kutluyoruz. Annemiz engelli çocuklarına özveriyle bakıyor. Bu zor şartlar altında kurum olarak desteklerimizi esirgemeyeceğimizi kendisine iletiyoruz." dedi.

Fatma Polat ise "Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yardım alıyoruz. Hem annelik hem babalık yapıyorum. Yılın annesi olarak seçildiğim için gururluyum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner78

banner79